Mohd Nasir Isa's Blog

Just another WordPress.com weblog

Relax

leave a comment »

Apa kata kalau kita relax jer hari ni. Relax kerana, semalam aku dah lepas ujian medical check-up di hospital. Dari pagi pukul 8:30 hingga pukul 2:00 petang aku berkampung di hospital tu. Rasa macam muda semula, yer lah masa mula2 nak masuk kerja dengan Petronas dulu pun macam tu jugak, kena pergi kehospital buat medical check-up. Dulu senang jer, sebab masa tu darah masih muda lagi, sekarang ni, mak oii, susah betul nak lepas oleh doktor kat situ, macam2 dia suruh check, sampai aku ni merupakan pesakit terakhir keluar dari hospital tu. Dia orang kerja separuh hari semalam, masing2 nak cepat balik kerumah.

Cuba untuk meng”upload” FIFA World Cup 2010 Top 15 Goals, tapi browser kaput. Akan cuba lain kali jer lah, dah nak maghrib ni.

Written by mohdnasirisa

18/07/2010 at 7:06 pm

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: