Mohd Nasir Isa's Blog

Just another WordPress.com weblog

Kriteria Saiz 3XXL, 3XL, 3L

with one comment

Lagi haru biru kali ini. Biasalah setiap kali polisi baru yang dikeluarkan, ianya tidak pernah disusuli dengan prosedur dan keriteria yang lengkap. Tau cakap tapi tak tau bikin.

Tau tak anda apakah kriteria untuk anda pakai baju saiz 3XXL/3XL dan 3L didalam “idea baru” tersebut? Jawapannya kelabu malah TIDAK ADA langsung. Suatu sumber dari dalam memberitau saya baru2 ini bahawa, boss2 tengah pening kepala sekarang, macamana nak bagi anda semua pakai saiz baju tersebut. TIADA petunjuk arah yang betul untuk menilai kerja tuan2 semua. Apakah bila anda melakukan begini, anda akan dapat saiz ini?

Apabila perkara ini diajukan kepada pihak yang berwajib, Huru Rara Management mengatakan ianya terpulang kepada Line Dept untuk menentukan nasib anda. Cuba bayangkan sekarang bila anda tidak ngam dengan boss anda sekarang, apa saiz baju yang akan anda pakai nanti? Tentu saiz yang paling kecilkan? Walaumacamana sekali pun, anda mesti menggilap tot-tot boss anda mulai sekarang, maklumlah ni kan dah masuk musim APP kan?

Tepuk dada, tanya selera dan selamat menghadapi situasi yang menyesakkan dada anda.

Written by mohdnasirisa

26/11/2011 at 12:41 pm

Posted in Uncategorized

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Supaya semua puas hati, tak buang masa & tenaga, buat aje cabutan keatas all 3s …

    Jack

    04/01/2012 at 5:40 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: